Sayfalar

11 Kasım 2016 Cuma

Uludağ Yeni Yıla Hazılrığı

Klasiklerin vakti hiçbir zaman geçmez. Bu, Uludağ amaçlı de olabilitesi yüksek . Kartalkaya, Sarıkamış, Erciyes, Palandöken ve Kartepe benzeri kuvvetli rakiplere sahip olsa da Uludağ popülerliğinden hiçbir birşey kaybetmiyor. Fatintepe ve Kuşaklıkaya üst kısmına heyeti kayak merkezinde 11 anne pist yer alıyor . Alpin stilden snowboard'a, cross country'den helikopterli kayağa pekçok dal amaçlı elverişli meydana gelen pistlerin toplamında uzunluğu ise 25 km dolaylarında . Dilerseniz, dağın fenomen konaklama mekanlarından birkaçına göz atalım.

 Uludağ
Kervansaray Uludağ'da kayak odasından doğruca piste çıkabiliyorsunuz. Lift çıkışlarında bir kart sistemi kullanılıyor. Faydalanabileceğiniz liftler içinde Yeraltı Maden Telesiyej, Monte Baia Teleski, Belvü Teleski, Beceren-1 Teleski, Beceren-2 Teleski, Cennetkaya Telesiyej ve Teleski var. Kervansaray telesiyejden ise para ödemeden faydalanabiliyorsunuz. Yanınızda kayak takımlarınız yoksa buradan sağlamak edebilirsiniz . 5 prof kayak hocasının vazife aldığı otelde, odalar dağ veya pist manzaralı. 14'ü süit 163 odayla hizmet verici otelde, kayaktan yorulan bedeninizi dinlendirmeniz amaçlı Türk hamamı, sauna ve kapalı havuz da hizmetinizde.

Uludağ 

Uludağ'ın klasikleşmiş tesislerinden Grand Yazıcı Uludağ'ın pratik ve ortada güçlük derecesinde 2 pisti var (Tutyeli ve İtalyan Yokuşu). 235 odalı otelde Uludağ'daki bir kart sistemine dahil olmak üzere . Dağın zirvesinden Gemlik Körfezi'ne civarı değişim gösteren manzaralar sunan otelde bir kral dairesi, 14 aile odası yer alıyor . Royal Süit ve Köşe Süit'lerde ise jakuzi keyfi yapabiliyorsunuz. 1984'ten beri hizmet verici otelin kayak sezonu aralık-nisan arası. Spa by Yazıcı'da ise kayak yorgunluğunu masaj terapileriyle, saunada veya hamamda atmanız olası .

Monte Baia
2. Oteller Bölgesi'nde yer alan Monte Baia, hem bir bir dağ otelinin ateş gibi atmosferine sahip hem bir de bir şehir otelinde bulmayı beklediklerinize. Dağ veya körfez manzaralı 186 odanın bir'i süit, 2'si özürlü odası olarak hizmet veriyor. Doğruca olarak kayağa çıkışı yer alan otelin 5.450 metrelik 5 teleski'si ve 2 telesiyeji yer alıyor . Aileler ve çocuklar amaçlı de Mini Club'dan kayak kurslarına, baby sitting servisinden kapalı havuza; bilardo, dart ve elektronik oyunların oynanabileceği eğlence salonundan sinema salonuna bir dolu organizasyon sunuluyor. Spa merkezindeki arındırıcı sular ve natürel aromalarla hazırlanan terapi ve bakımlar, yalnızca bedeninizi değil ruhunuzu da dinlendiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder